kaartverkoop

kaartverkoop

online kaarten kopen
Voor kaarten kun je 7 dagen per week, 24 uur per dag terecht op onze website. In de meeste gevallen kun je zelf je stoelen kiezen. Je kunt je kaarten bestellen met een persoonlijk account en je ontvangt de kaartjes in je mailbox.

Je kunt je bestelling betalen met iDeal.
Je kunt e-tickets tonen op je smartphone of de kaarten printen.

kaarten reserveren
Kaarten reserveren kan telefonisch of per e-mail. Heb je jouw kaartjes nog niet betaald? Dit kan tot 15 minuten voor aanvang van de voorstelling aan de kassa.

voorstelling uitverkocht?
Houd vooral de website in de gaten. De kans is aanwezig dat er in de loop van het seizoen nog kaarten worden teruggegeven. Ook kun je telefonisch informeren of er kaarten zijn vrijgekomen. Je kunt je ook op een wachtlijst laten plaatsen. Neem hiervoor contact op met de Poorterij.

kaartverkoop door derden
Het is niet toegestaan om kaarten met winstoogmerk door te verkopen en/of aan derden te verstrekken. Wij raden af om kaarten te kopen via niet-erkende verkoopadressen. Zij kunnen de kaarten onrechtmatig bezitten. Bovendien betaal je vaak onnodig hoge bedragen, krijg je geen geld terug bij annulering en kunnen wij de geldigheid van het toegangsbewijs niet garanderen.

SCC de Poorterij is niet aansprakelijk voor ‘illegale’ kaartverkoop en/of nalatigheid van of oplichting door derde partijen. Op vertoon van een ongeldig of illegaal verkregen ticket behouden wij het recht voor bezoekers de toegang tot een voorstelling te weigeren. Bovendien kunnen deze kaarten niet geruild worden. Meer informatie vind je op www.weetwaarjekoopt.nl.

toegangsbewijs kwijtgeraakt? 
Laat het ons weten via de mail of bel ons op. We zullen jouw kaarten dan opnieuw opsturen via e-mail.

ben je onverhoopt verhinderd?
Hiervoor wordt per transactie € 2,50 administratiekosten in rekening gebracht. Je voucher van de Poorterij is 1 jaar geldig.

Voor tickets kun je een e-mail sturen naar receptie@cultuurclusterzaltbommel.nl. Vermeld hierin, naast de gegevens van de betreffende voorstelling, je naam, adres en het e-mailadres waarmee je de kaarten gekocht hebt.

algemene leverings- en bezoekersvoorwaarden
Wanneer je kaarten koopt bij de Poorterij stem je in met onze Algemene Voorwaarden.