de Poorterij

De Poorterij

De Poorterij ligt aan één van de historische straatjes in het centrum van Zaltbommel en is al decennia een begrip. Het is een plek voor cultuur, theater en muziek. Op het toneel zie je landelijk bekende artiesten maar ook lokale producties. Een vaste plek in de agenda is voor de dinsdagavondfilms van Filmclub Cinemaarten.

Het gebouw bestaat uit diverse multifunctionele zalen, een grote foyer en een intieme theaterzaal met 275 stoelen. Zowel zakelijke als particuliere bijeenkomsten zijn mogelijk. De mogelijkheid om diverse zalen met elkaar te combineren biedt een enorme meerwaarde voor evenementen.

In de foyer kun je voor en na de voorstelling genieten van een drankje. Na afloop is er gelegenheid om na te praten, vaak in aanwezigheid van de artiesten die je eerder die avond nog op het toneel zag.

De Poorterij is landelijk zeer centraal gelegen op nog geen 5 minuten van de A2 en ligt op 15 minuten loopafstand van het station. In de nabijheid van de Poorterij is voldoende parkeergelegenheid (betaald en onbetaald).