Zalen

zalen

  1. theaterzaal:  tot 275 personen

De theaterzaal beschikt naast het podium ook over een groot filmdoek. De zaal kent een prima akoestiek en heeft een prachtig geluidssysteem. Zeer geschikt voor congressen, seminars, producties en het tonen van films, presentaties en documentaires. De intieme theaterzaal heeft 275 zitplaatsen.

 

  1. foyer:  tot 300 personen

De foyer is te huren als ruimte voor gelegenheden tot 300 personen. Er is ruimte voor een band of dj. De foyer beschikt over een bar, garderobe en toiletvoorzieningen.

 

2.1  expositie:

Ben je als vereniging, atelier, museum, fotoclub op zoek naar een expositieruimte? Ook hiervoor ben je bij de Poorterij aan het goede adres. In de foyer bieden wij volop ruimte om jouw werken tentoon te stellen.

 

  1. oranje zaal: Foto tot 50 personen *verder klikken* >

De oranje zaal is circa 102 m2 groot en is uitermate geschikt voor vergaderingen, bewegingslessen of repetities. Deze ruimte biedt plaats aan maximaal 50 personen.

  1. rode zaal: Foto: tot 30 personen *verder klikken* >

De rode zaal is geschikt voor zowel vergaderingen als lesruimte en vele andere activiteiten. Ben je docent, freelancer of zzp’er? Dan kun je in deze zaal snel en duidelijk je boodschap overbrengen. Deze zaal is circa 45 m2 groot en biedt plaats aan maximaal 30 personen.

  1. blauwe zaal:  tot 40 personen

De blauwe zaal is circa 48 m2 groot en beschikt over een spiegelwand. Hierdoor leent het zich uitstekend voor verschillende activiteiten. De zaal biedt plaats aan maximaal 40 personen.

  1. witte zaal: 30 personen

De witte zaal is zeer geschikt als vergaderruimte of voor bijeenkomsten tot 30 personen. De zaal is circa 43 m2 groot.

  1. coaching ruimtes:

Op de eerste etage bevinden zich twee volledig ingerichte coaching ruimtes. Deze ruimtes zijn zeer geschikt voor 1 op 1 gesprekken, creatieve sessies of een overleg met een klein gezelschap. De coaching ruimtes zijn circa 16m2 en 23 m2 groot.

  1. yogazaal: 76 m2

Deze zaal is geschikt voor verschillende spirituele activiteiten. Hierbij kan je denken aan yoga of meditatie. De yogazaal is circa 76 m2 groot.

  1. kapel: tot 50 personen

In deze prachtige ruimte met glas-in-loodramen kunnen bijvoorbeeld bijeenkomsten en presentaties worden gegeven, maar de kapel is ook geschikt voor allerlei andere activiteiten. De ruimte is circa 83 m2 groot en biedt plaats aan maximaal 50 personen.

  1. pleinzolder: tot 60 personen

Deze speelse zolderruimte leent zich perfect voor repetities van kleine toneel- en dansgroepen en andere activiteiten. De ruimte is circa 81 m2 groot en biedt plaats aan maximaal 60 personen.

catering

Tijdens het congres of de vergadering kunnen wij de catering verzorgen. Van koffie, thee en tafelwater in de zaal tot aan een heerlijke lunch of diner in de foyer. Neem gerust contact op om de diverse mogelijkheden te bespreken.